Quagliarella tánca és egy üveg bor Reinával

“Sok fiatal át akarja venni a helyemet, de nem minden orvostanhallgató válik sebésszé!” Allegri jelezte, hogy tud a Pippo felé élő pletykákról, és meg is van azokról a véleménye.

“A hátam mögött félszemmel láttam egy alakot, és azt hittem, egy nigériai védő, aztán hirtelen szembekerültünk egymással, és rájöttem, hogy az Balotelli. Mindketten nevettünk.” Parolo szavaiért rosszabb napjain súlyos eltiltásokat oszt ki az UEFA.

“Gyakran itt leszek veletek, és amikor nem, akkor is felkelek éjszaka, hogy megnézzelek titeket.” Eric Thohir egy illedelmes tulajdonos, Di Benedetto biztosan nem éjszakázik.

“Mit gondolok Quagliarella produkciójáról a Dancing with the Stars-ban? Sajnos, még nem láttam a produkciót.” Lichtsteiner, mi sajnos igen.

“Nem könnyű Milan-edzőnek lenni, és nem csak az állandó elvárások miatt. Mindig követned kell azt a filozófiát, amit Silvio Berlusconi diktál.” Pedig Ancelotti egész sokáig bírta.

“Az olyan emberek, mint Mario Gómez, megváltoztathatják az életed.” Montella szerelmet vallott.

“Zeman egy meg nem értett géniusz.” Nesta elfogultsága legalább érthető.

“A Napoli elnöke remekül végzi a munkáját, de szörnyű a személyisége, és ezt szeretettel mondom!” Giovanni Cobolli véleménye De Laurentiis-ről.

“Kockázatos a helyzetem? 25 éve az.” Guidolin két mondatban elmondta az edzői szakma alapját.

“Van pár dolog, amit a meccseink előtt meg kell csinálnom, különben nem vagyok nyugodt és nem tudok koncentrálni a kapuban. Liverpoolban mindig ugyanannál a benzinkútnál tankoltam, Nápolyban pedig minden mérkőzés előtti este megiszok egy üveg bort. Talán őrültnek gondolnak, de használ!” Reina, és mást nem is mondunk.

“Zamparini semmit sem tud a futballról, nem ért hozzá, és hipokrita.” Rino nem mostanában kerül vissza a Palermo padjára.

“Őszinte leszek, gondoltam arra, hogy mi fogjuk megszakítani a Roma tízmeccses győzelmi sorozatát. Annak idején Eriksson Laziója egy 9 meccses nyerési szériában volt, és én vezettem azt a Cagliarit, amelyik megállította őket.” Venturának van érzéke a nagy sikerek lezárásához.

“A Milan játékosait gyakorlatilag a családom részének tekintem, annyiszor találkoztam velük az elmúlt években.” Dani Alves szíve nyitott könyv.

“Rájöttem, hogy a Kriptonról származik, így 4-5 jó szezon még benne van.” Moratti őszintén csodálja Zanettit, vagy látta öltözködés közben.

EstiKornél

El nem múló hálával köszönet a forrásért.