Vagdalkozás a bozótban – Serie B, 16. forduló

Ez egy ilyen hét, kutyafuttában érkezik a Serie B-tippverseny is, ezúttal Robi professzionális tudása elmarad. Alapvetően a tippekre szorítkozunk, pár mondattal.

Empoli – Brescia

A toszkánok ráfeküdtek a bajnokság elejére, a Palermót is megelőzve repülnek. Ez számunkra kétségtelenné teszi, hogy nem a köhögő Brescia fog örülni a meccs végén.

Avellino – Cesena

A hazaiaknál senki sem szerzett több pontot hazai pályán, ellenben a Cesena sem kimondottan szar idegenben.

Latina – Juve Stabia

Míg a Latina legutóbb – friss feljutóként – idegenben verte a Palermót, addig a Stabia szezonbeli 10. vereségét is elszenvedte, ráadásul otthon, egy totális középcsapat ellen. Ha ez nem a Serie B lenne, ennél jobb fogadási felület nem létezne.

Modena – Siena

A legszebb város és egyben legcsúnyább stadion büszke tulajdonosai – ha már a problémák közepette is jól szerepelnek – nem szeretnének lecsúszni a play-off-helyről. Ráadásul pont egymás mellett helyezkednek el a táblázaton, ezért is lesz ez döntetlen. Vergassola biztosan betalál.

Padova – Crotone

Múlt héten Laczkó végigjátszotta a soros meccset, ellenben akik Rocchi bemutatkozására várnak, azoknak még türelemmel kell lenniük, mert egy hétközi edzésen eltörte az egyik lábujját. Fecze talán pályára lép, de nem nyernek.

Palermo – Novara

2 éve ezt a meccset a Serie A-ban is lejátszották. A mostani mérkőzésen természetesen még nem kérdés Iachini helye, de a télbe fordulva a Palermónak illene megmutatnia vezérbika szerepét. Ez valószínűleg a Piola-fiúk ellen működni is fog, bár meglepő módon az otthon szerzett pontokat nézve a pinkek csak kilencedikek lennének a ligában.

Pescara – Carpi

Jó formában van a Pescara, így nem valószínű, hogy az újoncok komolyabb pontszerzési esélyekkel lépnek pályára.

Reggina – Spezia

Signori legyen a neve annak, aki ennek a meccsnek a végeredményét eltalálja.

Trapani – Lanciano

A Latina meccse mellett mi erre tennénk még a legjobb szívvel pénzt. A Lanciano ugyanis, eltekintve attól, hogy nagy formában vannak a játékosai, a Serie B legtöbb pontját szerezte idegenben, míg a Trapani 18 pontjának csak a felét tudta otthon összegyűjteni. Mi rányomjuk a kettest.

Varese – Cittadella

Jobbik énünk hazai győzelmet súg, de simán befigyelhet a döntetlen is. Középcsapatok, egymás ellen, a Serie B-ben: tippmix-gyilkos.

Bari – Ternana

Atombiztos X.

Figyelem, az Empoli-Brescia már ma este, azaz pénteken, 20:30-kor lejátszásra kerül!

Empoli-Brescia /péntek(
Avellino-Cesena
Latina-JuveStabia
Modena-Siena
Padova-Crotone
Palermo-Novara
Pescara-Carpi
Reggina-Spezia
Trapani-Virtus Lanciano
Varese-Cittadella
Bari-Ternana /hétfő/