Karácsonyi menüsor, csak röviden! -Serie B, 20. giornata-

kis karácsony  serie b26.-án csütörtökön a Serie-B teátrumának nagyra-becsült művészei nem pihennek, hanem újból a zöld színű deszkákra állnak, s az igaz hogy az előrejelzésekbe most be kellene iktatni az egyénileg bevitt egy főre eső hal, pulyka, bárány, és panettone mennyiségeket, de nem fogjuk. Az ünnepi menüsor következik, kizárólag csak szűkszavúan, s kizárólag csak a karácsonyra való tekintettel! Tippre fel!

Bari-Spezia. A hazaiak kénytelenek lesznek nélkülözni két alapemberüket Calderoni és Romizi személyében, viszont Chiosa visszatér a védelembe, azonban ez csak arra lesz elég, hogy a Mangia által gatyába rázott Speziaval osztozkodjanak a pontokon, x.

Empoli-Cittadella. Három csatárral akar kezdeni a Cittadella, s ezt szépen kihasználja a listavezető, 2.

J.Stabia-Brescia. A sereghajtó darazsakat több hiányzó is sújtja, talán közülük is Di Carmine a legérzékenyebb veszteség, ezzel szemben a Leonessa jó formában van, Carracciolo ismét gólt szerez, 2.

Latina-Cesena. A forduló egyik rangadója, csak három pont válassza el a feleket egymástól, s azt nem akarom elhinni, hogy a Latina zsinórban negyedjére is vereséget szenvedjen, x.

Modena-Pescara. Zsinórban 5. győzelmét passzírozná be a delfincsorda, ám az ezer sebből vérző Modena útját állja, x.

Padova-Siena. Mutti még továbbra is a Pasquato-Vantaggiato támadó duóval fog kezdeni, s talán a gólérzékenységük elég lehet a rengeteg hiányzóval küszködő toszkánok ellen, 1.

Palermo-Ternana. Nagyobb pénzt is hajlandó lennék tenni a rózsaszín párduc sikerére, 1.

Reggina-Avellino. Menthetetlen a Reggina, szépen lassan ezt el kell könyvelnünk, az Avellino azonban szemtelenül veszi az akadályokat, s a Castaldo-Galabinov csatár-kettős meg ellenállhatatlan, 2.

Galabinov

Trapani-Crotone. Egy parádés meccset fognak játszani egymással, ebben egészen biztos vagyok, a vendégeknél Torromino durván egy hónapos kihagyás után van jelölve a kezdőbe. Miatta megéri ez a tipp: x.

Varese-Novara. Szomszédvárak rangadója… x.

Virtus Lanciano-Carpi. Kovácsik a kezdőcsapatban marad, ám a múlt heti hatalmas sikert nem tudják megismételni, egy gólos hazai győzelem születik, 1.

Ezzel az “étlappal” engedjétek meg, hogy kívánjak mindenkinek nagyon jó szórakozást a tippeléshez, és BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT!

A 20. forduló teljes menüsora:tippverseny 19

12.26 csütörtök 15-00

Bari-Spezia.

Empoli-Cittadella.

J.Stabia-Brescia.

Latina-Cesena.

Modena-Pescara.

Padova-Siena.

Palermo-Ternana.

Reggina-Avellino.

Trapani-Crotone.

Varese-Novara.

Virtus Lanciano-Carpi.