Dobogóra jelentkezem! -Serie-B, 24. giornata-

Serie B 2013-2014Túl a tavasz első igazán nagy rangadóján a Serie-B 24. fordulója is több érdekes összecsapással folytatódik a küzdelem, ilyen lehet pl. a Padova Palermói vendégszereplése, amire első ránézésre legyinthetünk, ám Mutti elküldése felkavarhatja a Biancoscudatti állóvizet. Ezen kívül nagy várakozás övezi a Delfinek vendégjátékátúszását a cápáknál, ugyanis a Pescara egy brutális őszi hajrá után erősen beragadt, de ez hasonlóan igaz a Crotonéra is, akik még nem is olyan régen a dobogóért küzdöttek, ezzel szemben jelenleg csak stabil középcsapatként tündökölnek a  12. pozícióban. Érdekességként a három dobogón tanyázó együttes mind győzelem nélkül szuszog még 2014-ben…

Virtus Lanciano-Cesena. Üde színfoltja már második éve a Lanciano, főleg idén, s még az Elnök asszonyuk is dögös, ám a Cesena jól igazolt, jól kezdte a tavaszt, s valószínűleg bedarálja ezt az összecsapást vendégként, még Cascione nélkül is, 2.

Maio Valentina

Valentina Maio nem, azonban csapata megázott legutóbb Regginaban!

Ternana-Avellino. Terniben Tesser mester ráncba szedte új csapatát, s most a zsinórban három megnyert bajnokit négyre növelik, Antenucci parádéjának köszönhetően, 1.

Menetel a Ternana, és ebben Antenuccinak hatalmas szerepe van!

Menetel a Ternana, és ebben Antenuccinak hatalmas szerepe van!

Trapani-Empoli. Az újonc déliek, vezérükkel Mancosuval bejelentkeztek a feljutást érő valamelyik hely egyikére, ez most már kristály-tisztán látszik, azonban a jelenleg a második helyen megpihenő kékek ellen nem tudják otthon tartani az összes pontot. Figyelem érdemes lesz megnézni, sok gól lesz, x.

Varese-Latina. Több évig volt a Serie-B meghatározó alakja a Varese, idén azonban elmúlt a lendület, hiába Pavoletti gólérzékenysége, idén csak epizód szerep jut a Leopárdoknak, s ezt most az idén csak három idegenbeli vereségnél járó Latina használhatja ki, 2.

Cittadella-Modena. Zsinórban három meccset bukott el a Cittadella, s ezzel már csak egy pontra van a vörös zónától, ráadásul Walter Novellino kanáriai az elmúlt fordulóban újra szárnyra kaptak, na ebből sül majd ki egy büdös nagy x.

Palermo-Padova. Új edző már megint a szezon előtt szebb szezonra jósoltatott Padovanal, de szombaton a debütálás nem fog sikerülni, 1.

Crotone-Pescara. Egy nagy-nagy meccsre van kilátás a tenger mélyén, s baromira kíváncsi rá mindenki, hogy a két gödörbe kerülő alakulat közül ki úszik ki jobban. Azt gondolom erre Ragusáéknak most nagyobb esélyük van, 2.

Téli nagy bevásárlás a delfineknél!

Téli nagy bevásárlás a delfineknél!

JuveStabia-Reggina. A vendégek parádés rajtja a második félévben egy ütős kis tavaszt tartogathat, s bár nem igazoltak nagyot, az edzői poszton a primaverától előrelépő Diego Zanin eddig minőségi munkát végez. Az alsóházi rangadón bármi előfordulhat, így nem tippelhet mást az ember csak egy nyugodt döntetlent, x.

Bari-Siena. Többen biztos kettest kiáltanak, tény hogy a Bari erősen beragadt a tavaszi rajtnál, s hát a toszkánok is a dobogón lennének a büntetésük nélkül, 2.

Carpi-Spezia. Legutóbb a Carpi egy káprázatos győzelemmel vétette magát észre, ráadásul úgy néz ki Ardemgani is megtalálta a góllövő cipőjét, csak egyedül Kovácsik Ádám padozását sajnálhatjuk. A viszonylag sok gólt kapó Spezia ellen megvan az esély a hazai győzelemre, főleg úgy hogy a védelem egyik oszlopa Migliore az eltiltását tölti majd. Ennek ellenére véleményem szerint ez csak döntetlen lesz, x.

Novara-Brescia. A forduló zárómeccsén két, az elmúlt szezonban a rájátszásban összefutó együttes méri össze erejét, és bár pontkülönbség van bőven közöttük a Brescia javára, Sansovini eggyel több gólt talál, mint Caracciolo! 1. Érdekességként a hazaiak szakvezetője calori a volt csapata ellen bizonyíthat!

A 24. forduló teljes műsora:tippverseny 23

Péntek, 20-30. Virtus Lanciano-Cesena.

Szombat, 15-00. Ternana-Avellino.

Trapani-Empoli.

Varese-Latina.

Cittadella-Modena.

Palermo-Padova.

Crotone-Pescara.

JuveStabia-Reggina.

Bari-Siena.

Carpi-Spezia.

Hétfő, 20-30 Novara-Brescia.