Felmérő Cesenában! -SERIE-B, 25. GIORNATA-

Serie B 2013-2014 Az elmúlt fordulóban megint a döntetleneké volt az úr, 11 összecsapásból 6 végződött x.-re, s ez bőven túltesz az egész éves pontosztozkodó átlagon, ami jelenleg 34,22 %-on áll. A Pescara meglepően simán bukott Crotonéban, s ez az őszi hajrájuk után furcsán, és érthetetlenül hangzik, az utolsó négy meccsüket elbukták Marinóék, ezek a pontok még nagyon fognak hiányozni a végelszámolásnál. Ezúttal azt a Vareset fogadják, akik idén alkalmasak a “kellemes ellenfél” jelzőre, ám a forduló rangadóját Cesenaban rendezik, ahol az egyik legjobb formában lévő együttes fogadja a listavezetőt!

Empoli-Carpi. Ősszel a középső-védő Lorenzo Tonelli két góljával nyertek az Azzurrik, azóta viszont a “kis-csapat” körül nagyot fordult a világ, így egyáltalán nem mondható simának az ütközet, de még mindig hazai… 1.

Latina-Cittadella. Ha van országos 1-es, akkor most ez az...1.

Spezia-Crotone. A cápák az elmúlt fordulóban felfalták  delfineket, most azonban Ligúriában a Mangia gyerekek ellen erre kevesebb esély van, pedig Bernardeschiék vendégként már 5 győzelemnél járnak ebben a szezonban. Ennek ellenére maradnak a pontok Speziaba! 1.

Siena-Juve Stabia. Ezt a meccset a toszkánok nagyon megfogják emlegetni, a darazsak ezen a tavaszon még agresszívabban fogják használni a fullánkjaikat. x.

Padova-Novara. Csalódott társulatok délutáni összejövetele, kérdés ki tud az éves kudarcon túl lépni, és az aktuális ellenfelére koncentrálni… A vendégeknél a csapat arca Rubino újra a kezdőben, míg a hazaiaknál elképzelhető, hogy egyik magyar sem lesz ott a kezdősípszónál. x.

Cesena-Palermo. A forduló legnagyobb meccse, ami egyben egy erőfelmérő is, ugyanis egyre jobban kirajzolódik, hogy a csikóhalak bejelentkeztek a feljutást érő helyek valamelyikéért, s ezt a jelenlegi listavezető legyőzésével mindenkiben nyomatékosíthatják is. Ám Iachini csapatán nem lehet csak úgy átlépni, x.

Bisoli-Iachini

Brescia-Ternana. Carracciolo legutóbb már vállalta a játékot, s ha már vállalta vezéregyénisége volt annak a Brescianak, aki bravúros győzelmet aratott Novaraban. Most az Antenuccivval felálló Ternana ellen bár megizzadva, de annál fontosabb győzelmet sikerül aratniuk. 1.

Reggina-Trapani. Az utóbbi hónapok legjobb formában lévő csapata látogat a kiesés ellen 20 körömmel küzdő Reggina otthonába, s bár Mancosu ismét gólt lő, ez most csak egy pontra lesz elég. x. Mancosuról egyébként egyre több pletyka terjeng, miszerint az év végén osztályt vált, ha a csapata nem is.

Avellino-Virtus Lanciano. Lancianóban még mindig Comi góljának tapsolnak, ám Avellino egy másik kávéház, a farkasok ebben a szezonban hazai pályán 3 döntetlen, és egy vereség mellet mindegyik bajnokijukat behúzták, ráadásul az a vereség is még november első hétvégéjén volt, Sima 1.

Pescara-Varese. Pescaraban valaki már megint Zemant kiáltott, de gyorsan az elnök-úr Daniele Sebastiani cáfolta a pletykát, nem is tartom elképzelhetőnek, hogy zsinórban 5 vereséget szedjenek össze a delfinek, 1.

Modena-Bari. A zárómeccs vasárnap délben az ismét feljövőben lévő kanárik otthonában, ahol bármi megtörténhet, így egy döntetlenen nem szabadna meglepődnünk, x.

A 25. forduló teljes műsora:tippverseny 24.
Szombat 15 óra.
Empoli-Carpi.
Latina-Cittadella.
Spezia-Crotone.
Siena-Juve Stabia.
Padova-Novara.
Cesena-Palermo.
Brescia-Ternana.
Reggina-Trapani.
Avellino-Virtus Lanciano.
Szombat 18 óra.
Pescara-Varese.
Hétfő 12-30.
Modena-Bari.