YOLO, SWAG és bulika!!4

Alessandro Zamperini neve a nagyközönség felé alapvetően a pár éve kirobbant, és azóta újabb és újabb fordulókon áteső, fogadási botrány miatt lett ismert, aminek következtében összesen 7 évre tiltották el, mindenfajta profi focival összefüggő tevékenységtől. Az sem véletlen, hogy focikarrierjének említése nem hoz lázba senkit. Lazio-nevelés volt, majd egy évet azért a Roma ifjúsági csapatainál is lehúzott, aztán országot váltott, és a West Ham érintésével az akkor a Premier League-től elég messze szereplő Portsmouth-ban volt egy korrekt szezonja. Innen visszatért Olaszországba, ráadásul a Serie A-ban szereplő Modenához, de egy meccsen sem kapott szerepet. Következtek a Serie B-s, Serie C-s csapatok, végül még egy légiós kitérő, a lett Ventspils-nél, ahol karrierje megkoronázásaként játszott az Európa-ligában is, sőt, gólt szerzett a Sporting ellen. Hazatérve még ellazázott kicsit egy laziale, amatőr klubban. Köztudott tény még, hogy Stefano Mauri legjobb barátja, többek között ezért is vonták be a botrányba a Lazio kapitányát is, de ez messzire vezetne.

De ez mind semmi! Hiszen kimondva-kimondatlanul, ő a Serie A bulifelelőse. Ha valaki jól akarja magát érezni, biztos, hogy őt fogja megkeresni. És ezt most sok képpel bizonyítjuk!

Diamantival a közeljövőben nehezebb lesz bandázni, de Zamperinit ismerve felbolygatják Kínát is.

És pláne mi lesz itt, ha kiegészülnek Borriellóval!

Galante már jó ideje nem aktív játékos, de a Genoánál, az Internél, a Torinónál vagy a Livornónál tudnának róla mesélni.

Maurival mindig tuti a buli.

Brocchi haja is rendben lesz estére.

Vierinek ez egy nehéz másnap lehet.

Abbiati egy ilyen kaliberű partymakerrel könnyedén feloldódik.

Diamantinak ez az életmód jobban fog menni új csapatánál.

Egy olyan összejövetel nem lehet szar, ahol Diamanti, Mauri és Zamperini egyszerre tartja a vasat a tűzben.

Egy újabb helyszín, egy újabb ember, ezúttal Galloppa.

Az érzelmeknek nem szab gátat Ambrosini sem.

Azt hinnétek, van amit nem lehet tovább feszíteni, de Mauri és Brocchi nem így látja.

Azt komolyan nem gondoltuk, hogy ekkora partyarc Diamanti.

Pedig még annál is nagyobb.

Mauri és Dossena érzik, lassan vége van a bulinak.

Dossena azért lekapja még Zamperinit.

Zamperini csókot ad a nagyszerű stílusérzékről tanúságot tevő Diamantinak, akinek Mauri tart – talán nem olyan friss állapotban – szamárfület, előbbi tudta nélkül.

Mi miért nem vagyunk ott?! És hol van Miccoli?!