Toszkán derby, Cosmi újratöltve! -Serie-B, 27. giornata-

Serie B 2013-2014Egy régi-új szakemberrel a fedélzeten folytatódik a Serie-B pontvadászata, ami lassan megközelíti a célegyenesre ráfordító kanyart. Serse Cosmi, a “sapkás” edző ezúttal a Pescaranal próbál szerencsét, amihez kitartást kívánok mindkét félnek. Tény, hogy a delfineknél némi változtatást eszközölni kellet, ez a zsinórban 6 vereség a teljes káosz lenyomata. S ha már káosz, sajnos egy nagy múltú klub került a csőd szélére, s sajnos a jelenlegi állapot arról tanúskodik, hogy nincs is visszaút… A januárban 106. életévét betöltő AS Bari, ahonnan olyan játékosok kerültek ki, mint Cassano, Zambrotta, vagy a közelmúltból Bonucci és Rannochia egy lépésre a fizetésképtelenségtől, s jelenleg úgy áll a dolog, hogy a liga segítségével tudják befejezni a bajnokságot.

Latina-Padova. A forduló nyitómeccsén az egyik legjobb formában lévő alakulat fogadja a liga egyik legrosszabb állapotában küszködő együttesét, ahol akár mészárlás is lehet a vége. A biancoscudatti idegenben szerzett idei 4 pontja nem most fog gyarapodni, 1.

Palermo-Bari. Ebben az állapotában ez a Bari nem hiszem, hogy bármiféle sansszal léphet pályára a pontszerzésért, még az eltiltott rózsaszín párducok ellenére is, 1.

Brescia-Carpi. A leonessa otthon szenzációs formában van, s ezen a mérlegen a Carpi sem tud változtatni, 1.

Modena-Crotone. Szárnyra kaptak a kanárik, viszont a Di Biagio keretébe behívott 4 db Crotone játékos bebizonyítja a meghívó jogosságát, x.

Bernardeschi, és Cataldi is meghívót kapott az U21 válogatott keretbe.

Bernardeschi, és Cataldi is meghívót kapott az U21 válogatott keretbe.

Siena-Empoli. A toszkán rangadón az érzelmek mellet most már gólt is tapasztalunk, gondolván itt arra, hogy legutóbbi két összecsapásuk gól nélküli döntetlennel fejeződött be. A Siena hazai környezetben a második legjobb csapat a ligában, míg az Empoli vendégként a legjobb a Serie-B-ben. Döntetlen lesz, de gólokkal tarkítva, x.

siena-empoli450

V.Lanciano-Juve Stabia. A novemberben elküldött edzőjüket hívták vissza a darazsak, ennek örömére rabolnak is egy pontot, x.

Cittadella-Novara. A piemontiak átmenthetik a múltheti formájukat Sansoviniben kicsúcsosodva, 2.

Spezia-Ternana. Otthon nem a legacélosabb a ligúr alakulat, viszont ez nálam akkor is országos 1.

Cesena-Trapani. Csúcsrangadó a javából, ezt ha ajánlhatom érdemes lesz megnézni, nem igazán fogunk alibiző játékosokat találni, s unatkozni…Belingheri zseniális teljesítményt nyújt a hazai középpályán, míg a másik oldalon Mancosu már megint betalál, viszont a pontok maradnak a csikóhalaknál, 1.

luca belingheri

Reggina-Varese. Pavoletti hiányát használja ki az eszeveszetten menekülő Reggina, 1.

Avellino-Pescara. Cosmi rögtön egy kemény diót kapott debütálásként, amit sikeresen még most fel tud törni, x.

Tippverseny 26.

A 27. játéknap teljes programja:

Péntek, 20-30, Latina-Padova
Szombat, 15-00, Palermo-Bari.
Brescia-Carpi.
Modena-Crotone.
Siena-Empoli.
V.Lanciano-Juve Stabia.
Cittadella-Novara.
Spezia-Ternana.
Cesena-Trapani.
Reggina-Varese.
Szombat, 18-00, Avellino-Pescara.