Majdnem minden hazai? A fenéket! -Serie-B, 32. giornata-

Serie B 2013-2014A hétközi gólszegény forduló után, megpróbálnak felpörögni szombatra a főszereplők, megpróbálnak még a hátralévő célegyenesben erősíteni, vagy növelni a csapásszámokat. Amit előre könnyedén meglehet jósolni, hogy idén is lesz rájátszás a harmadik feljutó helyért, mivel szorosabb az élboly, mint a bonifacói átjáró. Azonban a jelenlegi helyzet azt is mutatja, hogy lehet a 19. helyezett  idén csont nélkül kiesik, pontosabban kieshet, amit nagyon sajnálnánk, ugyanis ebben a pozícióban most a Cittadella helyezkedik el.

Trapani Bari. A szicíliaiak úgy tűnik komolyan gondolják a feljutást.. Ennek egyik legfőbb jele lesz ez a hazai győzelem. 1.

Mancosu az őszi gólkirály!

Mancosu az őszi gólkirály!

Siena.Brescia. Az a múltkori gödör nagyon megfogta a Bresciat, amit most a toszkánok használnak ki, 1.

Latina-Carpi. Jonathasék zsinórban három meccset buktak, amiből ezzel a hazai döntetlennel ébrednek föl, x.

Avellino-Cittadella. Az olasz másodosztályú csapatoktól eltérő módon a Cittadella edzője már 5 éve ül jelenlegi munkaadója padján, ám lehet jövőre már más célokért küzdenek együtt vállvetve, 1.

Empoli-Juve Stabia. A feljutáshoz erre a kötelező 3 pontra hatalmas szüksége van a kékeknek, 1.

maccaronetavano1

Varese-Palermo. Pavoletti megtréfálhatja a listavezetőt, de ez csak rész-sikernek fog számítani, 2.

Pescara-Reggina. Az olasz totózókban uno-t kiáltottak ma reggel, mikor ehhez az összecsapáshoz értek, így én sem tehetek mást, 1.

Modena-Spezia. Babacar visszatér a forduló egyik legizgalmasabb meccsére, ahol nem bírnak majd egymással a felek, x.

Padova-Virtus Lanciano. Kitámadnak a hazaiak, mert nekik nagyon kellenek a pontok, ezt azonban könnyedén kihasználhatja a Virtus, 2.

Cesena-Novara. Szintén nagy meccs, s ez már szombat este 18 órától a többitől eltérően, ahol a piemontiak kőkemény feladat elé állítják a csikóhalakat, “ebből még bármi kisülhet”,- csettintünk majd a meccs 65. percében, azonban a végén hazai siker fog születni, 1.

Crotone-Ternana. Vasárnap délben a cápák nem a fogukra megfelelő ebédet kapnak a december 26.-a óta veretlen Ternana személyében, x.

A 32. játéknap teljes műsora:

Szombat 15-00.

Trapani Bari.

Siena.Brescia.tippverseny 31

Latina-Carpi.

Avellino-Cittadella.

Empoli-Juve Stabia.

Varese-Palermo.

Pescara-Rennina.

Modena-Spezia.

Padova-Virtus Lanciano.

Vasárnap 18-00.

Cesena-Novara.

Hétfő 12-30.

Crotone-Ternana.