Mikor a döntetlen-királyok összecsapnak! -Serie-B, 33.giornata-

Serie B 2013-201410 fordulóval az alapszakasz vége előtt, vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy a Palermo következő bajnoki címe előtt 10 játéknappal már azt is érdemes lenne számolni, hogy a mindenkori pontrekordot a Serie-B – ben megdöntik-e a rózsaszín-mezesek! Ezt a csúcsot ami a 3 pontos 22 csapatos kiírásokra vonatkozik többek között a Sassuolo tartja az elmúlt évadban, a Juventus a 2006-07-es, illetve a Chievo 2007-08-as elért 85 pontjával holtversenyben. Jelenleg a szicíliaiak 63 egységnél járnak, tehát elvileg még megvan az esély a rekorddöntésre. Ennyi ponttal nem fog a végelszámolásnál küszködni a Cesena, illetve a Ternana sem, ám a mezőnyből ők ketten kiemelkednek a 14 döntetlenjükkel, amit most növelhetnek az egymás elleni összecsapásukon.

Palermo-Avellino. Bár már 10 pont Iachiniék előnye, ezt is behúzzák,1.

Ternana-Cesena. Imádnak ikszelni mindketten, noha nem tipp-mixeznek, a hazaiak pl. az utolsó 9 bajnokijukból 7 alkalommal osztozkodtak a pontokon, x.

Novara-Crotone. Kinek kell a pont, kinek kell a győzelem? Egyértelmű, 1.

Reggina-Latina. Hasonló a helyzet itt is, annyi különbséggel, hogy a Reggina helyzete egyre kilátástalanabb, mindenesetre az egy pontra jók, x.

Virtus Lanciano-Modena. A hazaiakban kezd elfogyni a szufla, ebben benne van a vendégsiker, 2.

Spezia-Padova. A gólképtelenségben küszködő ligúriaiak  a mindenre elszánt Padovával szemben súlytalannak fog bizonyulni, 2.

Rocchi

Brescia-Pescara. A delfinek az utolsó két idegenbeli bajnokijukat sikeresen, kapott gól nélkül lehozták, a oroszlánok az utolsó három hazai bajnokijukat elveszítették lőtt gól nélkül. Nem tudok másra következtetni, 2.

Cittadella-Siena. Ha nem lenne a toszkánoknak a -7 pontos büntetésük, akkor csont nélkül ott lennének a dobogó második fokán, ráadásul Rosináék az utolsó 4 idegenbeli bajnokijukon nem találtak legyőzőre, szerintem most sem fognak, x.

Carpi-Trapani. A történelem azt tanúsítja, hogy a kettejük egymásnak feszüléséből mindig  a vendégek jönnek ki jobban, 2.

Juve Stabia-Varese. Pavoletti játszhat nagyot a leopárdoknál, főleg hogy a Bundesligából érkeznek megfigyelők, állítólag a Werder, és a Hertha is szívesen vinné a nyáron. Az ő duplájával 2.

Pavoletti Pavoletti

Bari-Empoli. Vasárnapra marad az egyik meglepetés eredménye a fordulónak, 1.

A 33. játéknap teljes műsora:tippverseny 32

Péntek, 20-30. Palermo-Avellino.

Szombat, 15-00. Ternana-Cesena.

Novara-Crotone.

Reggina-Latina.

Virtus Lanciano-Modena.

Spezia-Padova.

Brescia-Pescara.

Cittadella-Siena.

Carpi-Trapani.

Juve Stabia-Varese.

Szombat, 12-30. Bari-Empoli.