Vasárnapi véres ebéd! -Serie-B, 34. giornata-

Serie B 2013-2014Nagyon jó meccsel rajtol az olasz másodosztály 34. fordulója Cesenaban, ahol a Spezia vendégeskedik, az a Spezia mely idegenben több pontot gyűjtött eddig mint hazai környezetben. Azonban a játéknap legérdekesebb összecsapása mindenképpen vasárnap ebédkor kerül megrendezésre Padovávan, ahol a Biancoscudattihoz hasonlóan a kieső helyen tanyázó Reggina ül még le az asztalhoz. Ez vérre menő lesz…

Cesena-Spezia. A csikóhalak komolyan gondolják a feljutást, ennek tükrében lépnek át Manga csapatán, igaz csak nagyon nehezen, 1.

Varese-Bari. Két nagyon jó formában lévő alakulat, ahol a prognózis inkább vendégszagú , de mivel ez olasz futball, legyen inkább, x.

Bari edző Roberto Alberti

Alberti mester megelégedetten nyugtázza az elmúlt hetek történéseit a pályán.

Avellino-Brescia. Valószínűnek tartom, hogy a farkasok magasról tesznek a rájátszásra, a Brescia meg még szeretné, ezért kihoznak egy zsíros 2-est.

Crotone-Carpi. Történelmet írnak idén mindketten, ilyen jó szezont még soha nem zártak, a cápák meg ráadásul a feljutási esélyeiket is továbbmelengethetik, 1.

Pescara-Cittadella. Mascara eltiltása sem állhat a hazai győzelem útjába, 1.

Modena-Juve Stabia. Parádés tavaszt produkálnak a kanárik, a darazsak meg már leadták a nevezést a harmadik vonalba, 1.

Latina-Novara. Faragóék mindösszesen csak idegenbeli győzelmet értek el idén, most is csak a pontosztozkodás jut nekik, x.

maglia_trapanipalermo-620x400

2b6c65927ac1e28abcf6ef4186537f7dTrapani-Palermo. Végre eljött a derby napja Szicíliában, vagyis bármi megtörténhet, 1.

Empoli-Ternana. Eljött az idő a javításra, ennek érdekében Tavano, és BigMac is góllal veszi ki a részét a győzelemből, 1.

Siena-Virtus Lanciano. A -8 pontja nélkül a toszkánok a második helyen tanyáznának +3 pont előnnyel, pár forduló és a büntetéssel is lassan odakerülnek, 1.

Padova-Reggina. Kiesési rangadó, ahol egy esetleges hazai győzelemnél az Amarantók menthetetlen helyzetbe kerülnének. Padovában több mint 4 éve született utoljára Reggina győzelem, azon a meccsen egyébként a Honvéd támadója, Bonazzoli is pályára lépett. A két rutinos támadó Rocchi, és Di Michele összecsapása miatt is izgalmas bajnoki elé nézünk, ahol már a tét miatt is biztos a szórakozás, s szerintem pont emiatt nem bírnak majd egymással, x.

A 34. játéknap teljes műsora:tippverseny 33

Cesena-Spezia.

Varese-Bari.

Avellino-Brescia.

Crotone-Carpi.

Pescara-Cittadella.

Modena-Juve Stabia.

Latina-Novara.

Trapani-Palermo.

Empoli-Ternana.

Siena-Virtus Lanciano.

Padova-Reggina.