Öldöklés a 2. helyért! -Serie-b, 36. giornata-

Serie B 2013-2014Nem sok van már hátra az alapszakaszból, s amennyire már eldőlt a két kieső csapatnak, illetve a bajnoknak a sorsa, annyira kiélezett még többek között a második hely kiléte. Tudom, hogyan ilyen nem létezik, csak max. a felszín alatt, de a saját fejemben mégis létezik némi összeesküvés elmélet, ami egyáltalán nem kínos, sőt hasznos is. Van értelme eldönteni, hogy ki akar feljutni, s ki nem, ki az aki vállalja, s ki az aki nem, vagy egyáltalán ki az aki tudja vállalni… Ez eredményezhet a bajnoki hajrában olyan eredményeket, amik furcsának tűnhetnek, vagy nevezzük meglepetésnek, esetleg totógyilkosnak. Lássuk, -vediamo un po!

Ez még nem a győztes meccs utáni hajnalon készült...

Ez még nem a győztes meccs utáni hajnalon készült…

PESCARA – NOVARA:  Figyelem pénteken a nyitómeccs már 15 órától rajtol, ahol az olasz sportsajtóban egyre felkapottabb Jacopo Manconi villoghat újból, aki csütörtökön töltötte a 20-at, 2.
MODENA – TERNANA. Ebben a szezonban a Ternana mindössze csak két idegenbeli győzelmet tudott felmutatni, viszont 2014-ben csak egyszer buciztak idegenben…Eljött a következő ideje péntek este, 1.
AVELLINO – CROTONE: Az mindent elárul a cápák idei teljesítményéről, hogy Di Biagio legfrissebb 25-ös keretébe 5 Crotone játékos kapott meghívót, 2.
CESENA – BRESCIA: Két vesztes meccs után megeszik a Bresciat Voltaék, bár eltiltás miatt pont ő az aki ebből nem veszi ki majd a részét, 1.
EMPOLI – SPEZIA. Rangadó, s ha Tavanóék komolyan gondolják a feljutást, akkor nekik már minden egyes bajnoki az, köszönhetik maguknak. Ám a jelenlegi formájuk alapján csak 50 %-os a kék osztag, s ezt a Mangia brigád könnyen kihasználhatja, x.
LATINA – PALERMO. A jelenlegi 2. fogadja a bajnokot, amiből bármi kisülhet… Kérdés, hogy mennyire érdekli az utcahosszal vezető Palermót ez a kirándulás, x.
PADOVA – BARI. Menekülés a győzelembe, 1.
REGGINA – CITTADELLA. Utolsó 3 meccs 7 pont, Foscarini, és csapata a fejébe vette, hogy bennmarad,2.
SIENA – CARPI. December óta bevehetetlen erődítmény az Artemio Franchi, nem hinném, hogy ez a sorozat most szakadna meg, 1.
TRAPANI – JUVE STABIA. Utolsó négy meccsét elveszítette a szicíliai klub, amely csapatra egyébként sem panaszkodhatunk, mivel újoncként csodálatos szezont fabrikáltak. Ennek az összecsapásnak semmilyen jelentősége sincsen, talán csak annyi, hogy Mancosu a győztes góljával 20 fölé lép, 1.
VARESE – LANCIANO. Kiszámíthatatlan, bár egy esetleges hazai győzelemnél is emelem a kalapom Signora Maio csapata előtt, 1.

A 36. játéknap teljes műsora: tippverseny 35.

Péntek 15 óra, PESCARA – NOVARA
Péntek 18 óra, MODENA – TERNANA
Szombat 15 óra, AVELLINO – CROTONE
CESENA – BRESCIA
EMPOLI – SPEZIA
LATINA – PALERMO
PADOVA – BARI
REGGINA – CITTADELLA
SIENA – CARPI
TRAPANI – JUVE STABIA
VARESE – LANCIANO