Hétközi játéknap! -Serie-B, 39. giornata-

Serie B 2013-2014Nincs sok lehetőség a javításra, a play-off helyekért, és a még megmaradt két kieső hely elkerüléséért öldöklő küzdelem zajlik Figyelem! Kedden este rendezik a 39. forduló 11 bajnokiját egyaránt! Amiért érdemes mindenkinek figyelemmel követni a bajnoki hajrát, az pl. csak az a tény, hogy jelenleg a 8., valamint a 17. pozíció között 10 pont különbség van, s még mindig van 12 megszerezhető pont.

Pavoletti kín

Pavoletti nem segíthet csapatán kedden!

AVELLINO – TRAPANI. Két pont választja csak el a két újoncot, de itt most a két ponton túl a feljutásért való versenyben maradásról van szó. Mindenesetre, én nehezen tudnám elképzelni bármelyiket még a Serie-A-ban. X.
BRESCIA – MODENA. A kanárik olyan lendületben vannak, hogy ebben simán benne van a vendéggyőzelem, még akkor is ha az utolsó 3 randevújukból mindet a Leonessa nyerte, 2.
CARPI – BARI. A 11 gólos Galano nagyon fog hiányozni a vendégeknél, azoknál a vendégeknél, akiknek a múlt heti hazai bajnokin több, mint 26 000 néző volt jelen a San Nicolaba. Ez a fajta összefogás, amit ott tapasztalunk egészen páratlan, holott lehetséges csak napjaik vannak hátra. x.
CESENA – EMPOLI. A forduló rangadója, ahol az Empoli már nagyon bebiztosítaná azt a második helyet, de arra még várni kell, x.
CITTADELLA – PALERMO. Az utolsó hat forduló két 16 pontos társulata… Benne van egy olyan eredmény, amit mondjuk egy hónapja nem képzeltünk volna el, 1.
CROTONE – LATINA. Bernardeschi, Cataldi, Bidaoui, és Lorenzo Del Prete a négy nagy keddi hiányzója a Crotonénak, így egy hazai döntetlennel kell beérniük, x.
NOVARA – JUVE STABIA. Országos 1-es, a Novara talán utolsó esélye még a csont-nélküli bennmaradáshoz, 1.
PESCARA – LANCIANO. A delfin úsztató idén nem egy “oroszlánbarlang”… Mégis simán verik a bajnokság egyik meglepetés csapatát, 1.
SIENA – REGGINA. A  hazaiak utolsó hat bajnokija totális csőd, a vendégek teljes szezonja totális csőd… A hazaiak még megmenthetik a szezont, a vendégek már nem. Ennek tudatában, 1.
SPEZIA – VARESE. Az utolsó 5 meccsét elbukó Varese az eltiltott Pavoletti nélkül semmire sem megy a Ligúriában, 1.
TERNANA – PADOVA. Feczesinék utolsó esélye, 2.

A 39. forduló teljes programja:Tippverseny 38.

AVELLINO – TRAPANI
BRESCIA – MODENA
CARPI – BARI
CESENA – EMPOLI
CITTADELLA – PALERMO
CROTONE – LATINA
NOVARA – JUVE STABIA
PESCARA – LANCIANO
SIENA – REGGINA
SPEZIA – VARESE
TERNANA – PADOVA