Még él a remény! -Serie-B, 41. giornata-

Serie B 2013-2014Elbúcsúztunk már 3 csapattól, és ez a szám vasárnap este tovább bővülhet. Igen, jól olvasta mindenki “vasárnap este”, ugyanis a Serie-A befejezésével az olasz foci második vonala lépett bele a fő műsoridőbe. Szombaton rendezik a Novara-Varese derbyt, ahol egy x-el szinte biztos, hogy kiejtik a Padovat, ám akkor szinte az is biztossá fog válni, hogy kettejüknek kell majd megmérkőzniük a 4. kieső hely elkerülése érdekében. Ezen kívül a többi bajnokit vasárnap este rendezik, nem kisebb rangadóval, mint a Cesena-Latinaval, ahol a csikóhalaknak egy esetleges győzelemmel a második pozíció is elérhető közelségbe kerülne…

Rubino 35 évesen vette vállára csapatát.

Rubino, a Novara veteránja a padról beszállva segíthet ma este.

Novara-Varese. A forduló egyik legnagyobb téttel bíró rangadója, ami ha döntetlenre végződik mindkét alakulatot megmentheti, de csak két hétre, x.
Pescara-Modena. Babacar valószínűleg mindenhogy “A” ligás lesz a következő szezontól, ha lehet hinni a pletykáknak, ám addig is mindent megtesz a kanárik feljutásáért, 2.
Spezia-Bari. Parádés összecsapásra van kilátás, vasárnap este az egyik leginkább kötelező gyakorlat lesz a figyelemmel követése, x.
Cittadella-Empoli. Biztos ezüstérmet érhet ez a vendéggyőzelem, 2.
Brescia-J.Stabia. Már csak elméleti esélye maradt a hazaiaknak a rájátszásra, a vendégeknek már annyi sem a bennmaradásra, amiből egy békés, sokgólos hazai győzelem fog születni, 1.
Cesena-Latina. Versenyben az ezüstért, de szenzációs meccs lesz, nem kevés küzdelemmel, 1.
Siena-Padova. Pengeélen mindketten, de más célokért, ezzel a döntetlennel búcsúzunk a bajnokság előtt még sokkal jobb eredményre hivatott Padovatól, x.
Ternana-Palermo. Antenucciéknak még rezeghet a léc, így kaparni kel a legalább egy pontért, x.
Avellino-Reggina. Március 8. óta nem tudtak bajnokit nyerni a vendégek, ez a zuhanó repülés nem most szakad meg, 1.
Crotone-Trapani. Csak két pont van a két együttes között, a döntetlen a cápák biztos rájátszását jelentené, x.
Carpi-Virtus Lanciano. A két kis-csapat ennek a szezonnak a győztese, persze más értelemben de így van, csak emelni tudom a nem létező kalapom előttük, x.

A 41. forduló teljes műsora:Tippverseny 40.

Szombat 18 óra, Novara-Varese.
Vasárnap 18 óra, Pescara-Modena.
Vasárnap 20-45. Spezia-Bari.
Cittadella-Empoli.
Brescia-J.Stabia.
Cesena-Latina.
Siena-Padova.
Ternana-Palermo.
Avellino-Reggina.
Crotone-Trapani.
Carpi-Virtus Lanciano.