Ultima giornata. -Serie-B, 42. giornata-

Serie B 2013-2014Eljött ez is. Az utolsó forduló, amit nem teljesen a szó szoros értelmében kell értelmezni, hisz a java még hátravan, szóval most fogsz igazán ráérezni az olasz kettő szenvedélyes világára, ha még eddig nem sikerült. De ne menjünk annyira előre, előtte még el kell dönteni, hogy ki lesz a Palermo melletti sima feljutó, valamint hogy  kikből fog állni az alsó, és felső rájátszás mezőnye. Sajnos egy régi szereplőtől a múlt vasárnap már el kellet búcsúznunk, a Biancoscudatti 5 évig volt zsinórban a Serie-B meghatározó, olykor csak mellékszereplője. Sajnos, bár túl sok lehetőséget nem kapott honfitársunk Feczesin Róbert ismét egy kieső csapat kerettagja volt.

image_gallery  abodiBari-Novara. Ne most kaparjon a Novara, hanem az elmúlt 41 fordulóban tette volna inkább… Készüljenek az alsó playoffra, x.
Empoli-Pescara. A döntetlen is már elég a hazaiaknak a csont nélküli feljutáshoz, ehhez képest én egy hazai győzelemre tippelek egy olyan meccsen, amit a fogadóirodák rendre kihagytak a műsorukból, 1 
Juve Stabia-Carpi.  Az összecsapás jelentéktelenségétől fogva ennek a meccsnek a kimenetele teljesen kiszámíthatatlan, x.   
Latina-Spezia. A hazaiak veresége ellenére is a harmadik pozícióban zár az újonc, ami hatalmas teljesítmény, 2. 
Modena-Cesena. A záróforduló legnagyobb rangadója a rájátszás miatt elképesztő jelentőséggel bíró 4. helyért, amit Babacarék szenzációs küzdelemben húznak be. A meccs megnézése kötelező, 1 
Padova-Avellino. Megy a Padova játékosok részéről a bocsánatkérés, meg az üzengetés, egymásnak történő beszólások. Az nagyon csúnya lenne, ha vereséggel búcsúznának, búcsúzni csak szépen lehet, x 
Palermo-Crotone. Egy esetleges hazai győzelem az év egyik meglepetéscsapatának a rájátszásába kerülhet, 1.
Reggina-Ternana. Búcsúzunk az Amarantóktól is, a két együttes összecsapásaira nem jellemző a vendéggyőzelem, 1. 
Trapani-Brescia.  A jelentősége elfogyott ennek a bajnokinak, azonban Antenucci, és Caracciolo szempontjából még érdekes lehet ez a csörte, előbbi 19, utóbbi 18 gólnál jár, x.
Varese-Siena. Országos 2.   

A toszkánok Rosina rutinjában bízva feszülnek neki az utolsó alapszakaszi bajnokinak...

A toszkánok Rosina rutinjában bízva feszülnek neki az utolsó alapszakaszi bajnokinak…

Virtus Lanciano-Cittadella. Egy pont minimum kell a vendégeknek, hogy biztos bennmaradónak mondhatják magukat, complimenti Foscarini, x.

Az utolsó forduló teljes műsora:Tippverseny 41.

Péntek, 20-30.

Bari-Novara
Empoli-Pescara
Juve Stabia-Carpi
Latina-Spezia
Modena-Cesena
Padova-Avellino
Palermo-Crotone
Reggina-Ternana
Trapani-Brescia
Varese-Siena
Virtus Lanciano-Cittadella