Odébb egy körrel. -Serie-B playoff-

Serie B 2013-2014Miután a Bari, és a Modena is továbblépett egy körrel, vasárnap már egy oda-visszavágós party odavágóján találják magukat, előbbi a Latinat, míg utóbbi a Cesenat fogadja. Ne feledje senki, hogy itt az idegenbeli gól szart se ér, tehát itt a dupla x esetén az alapszakaszban több pontot gyűjtött alakulat játszhatja a döntőt a feljutásért. A ultra-sport szórakozás garantált, lemaradni róla nem ér, a fácsebukon meg folyamatosat frissítjük az élesebbnél élesebb streameket. A tippelőknek mindenképpen lényeges információ, hogy az alsóházi playoff visszavágójára is ennek a posztnak a végén kell leadni. 

Playoff2014Bari-Latina. A Bari 3-0-ás győzelme bár nagyarányú, azért a játék képe nem volt annyira egyértelmű, s biztos vagyok benne, hogy alaposan meg kell szenvedni a győzelemért vasárnap hazai pályán. A bajnokságban mindkétszer az újonc tudott diadalmaskodni 1-0-ra, legutóbb nem is olyan régen április közepén a San Nicolaba nyert Breda csapata a 30 éves Alessandro Bruno góljával, aki az oroszlánok középpályás-sorának az egyik alapját, fontos pillérjét képezi. Az biztos, hogy döntő tényező lesz, hogy a fekete-kékeknél az Esposito-Viviani-Jonathas tengely mennyire tudja hatékonyan mozgósítani a csapat szerkezetét. A lendületben lévő kakasoknak viszont én megelőlegezek egy szűkös hazai győzelmet, 1.
Modena-Cesena. Babacar sérülése befolyásolja az egész párharc kimenetelét, vagy ennek semmi köze nem lesz hozzá? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekkel várjuk a vasárnap esti összecsapást, azt az összecsapást, amit az alapszakasz utolsó fordulójában is láthattunk. Akkor 0-0 lett a végeredmény, pedig a kanárik esetleges győzelme akkor helycserét ért volna. A Spezia elleni összecsapáson pici görcsöt lehet tapasztalni a sárga-mezeseknél, ami azért volt furcsa, mert nagyon komoly lendületet hoztak magukkal, mindenesetre a két csapat közös történelmében 2006 óta nem volt idegenbeli siker. Most sem lesz, x.
Varese-Novara /első meccs Novara-Varese 0-2 G: Pavoletti 2/. Ezt, ha a Varese elcseszi, akkor nagyon nagy lúzerek… x.

A műsor:Tippverseny 43

Vasárnap 18 óra, Bari-Latina.
Vasárnap 20-30, Modena-Cesena.
Péntek 20-30, Varese-Novara.