Tippre fel, tifosi! 2 évad – eredményhirdetés

Volt ez a tippjátékunk még a tavalyi szezon előtt, az őshazában – jóval népszerűbb volt mint tavalyelőtt, de jól elfelejtettük az eredményeket. De sebaj, mert Kornélnak aranyból van a szíve, és emlékezett erre is, így még az új szezon előtt hozom az eredményeket, és ha van elég jó ötletünk, akkor hamarosan a következő adag kérdést is. Tovább után a megfejtések és a tabella. 

Tabella: A megszerezhető pontok fele innen jött, de továbbra is iszonyatosan nehéz volt sok pontot gyűjteni. Az első és az utolsó helyezett ugynakkor nagyon sokaknak megvolt, és nulla találatosból is csak egy érkezett. A győztes viszont 7 helyezést is eltalált, ami elismerésre méltó.

Gólkirály: Immobile, és ezt senki sem tudta. Még az Immobile nevű tippelő sem.

Gólpasszkirály: Hárman is 10 gólpasszal zártak, Totti, Cerci és Gervinho. Utóbbi kettő annyira hihetetlen, hogy művelt és intelligens olvasóink nem is gondoltak ilyesmire. Tottit viszont ketten eltalálták.

Legtöbb gólt rúg, legkevesebbet kap, otthon legjobb, idegenben legjobb: Ez unalmas, mindenhová a Juventus volt a válasz, jó sok találattal.

Legtöbb döntetlen: Inter. Bizony, 15 darab ilyen eredményre lehet büszke (?) Mazzarri. Hárman eltalálták.

Legtöbbet kiállított: Jó sokan kaptak két pirosat: Amauri, Conti, Bellusci, Cigarini, Albertazzi, Mexes, Pellissier és Manfredini. Mexesre többen is gondoltak, egyvalaki pedig ráérzett Contira, neki jár a pacsi.

Juventus Európában: Az EL-elődöntő volt a helyes válasz, de azt is elfogadtuk, ha valaki csak a BL-csoportkört írta, de ez nem volt jellemző.

Napoli Európában: Itt szinén jó volt a csoportkör, amit páran meg is mondtak. A tankönyvi válasz egyébként az EL-negyeddöntő.

Milan Európában: BL-nyolcaddöntő, jópár találattal.

Fiorentina Európában: EL-negyeddöntő, jó sokan tudták.

Udinese Európában: Hehe, ők a főtáblára sem jutottak, és páran voltak olyan pesszimisták, hogy ezt tippeljék.

Lazio Európában: Szinte mindenki többet várt tőlük mint egy kiesést az EL legjobb 32 között, de erre is érkezett jó válasz.

Nem olasz edzők a szezon végén: Basszus, most jövök rá, hogy erre nem 1, hanem 2 a helyes válasz. Benítezt jól elfelejtettem, most megállok a cikk írásában, megölök egy kiskutyát, majd javítom a pontokat.

Gattuso túléli? Nagyon nem élte túl, és jó sokan el is találták.

Feljut a Palermo? Nagyon feljutottak (annyira vicces egyébként, Gattusóval kieső helyen álltak, majd miután elment, azonnal feljavultak és még az utolsó forduló előtt megnyerték a Serie B-t). A többség sejtette.

Az első kirúgott edző: Talán Davide Nicola volt a legnépszerűbb válasz, de Liverani lett a nyertes, néhány találattal. Ide egészen érdekes tippek is érkeztek, valaki például Conte korai kirúgására számított.

Osvaldo 10-nél több, vagy kevesebb gólt rúg? Drogo nem vált be az angol bajnokságban, néhány gyönyörű megmozduláson kívül nem sokat mutatott, pedig sokat azt hitték.

Balotelli hagy ki büntetőt? Hagyott, többet is.

Végül a lényeg: a megszerezhető 40-ből 13-nál többet senki nem szerzett, annyit viszont négyen is: pietro87, carlitos72, Benedicto, KutyuliMutyuli és sandarai. Gratulálunk nekik! Ha egyetlen győztest kellene választani, akkor az pietro87 lenne, és nem azért mert ő is szerző, hanem mert ő 7 találatot ért el a tabellán. (Ezt megtette egyébként Hype_HUN is.) Aki a másik oldalról szeretné nézni, annak sandarai a győztes: 13 pontjából csak 2 jött a tabelláról, ő tudott a legtöbb, szerencsét nem igénylő kérdésre jól válaszolni.

 table

Igen, van aki nem fogja magát megtalálni. 50 tipp érkezett, de az nem fért ki a monitorra, így a top 30-nál vágtam el, mert ott van a 9-10 pontos határ. Ha valaki megmondja hogy hogyan tudom elforgatni a képet (a Google most nem volt a barátom valamiért) akkor jön a teljes is.

 

 

 • Hype_HUN

  Én rosszabbnak éreztem, de elég szép. 😀

 • juvemerda23

  elég gyér az a 2 pont a tabállából. meg is keresem mindjárt melyik 2 volt az

  • juvemerda23

   vagyis csak azt hittem, hogy megnézem, de ezekszerint akkor még nem ez volt a kommentrendszer

   • Hobgoblin

    Akkor még a beépített Nésportos kommentrendszer ment. Ott van az, csak lejjebb kell görgetni. Egyébként a Juventust és az Intert találtad el.

    • juvemerda23

     köszi 🙂

  • EstiKornel

   Tényleg, a megnyert tippversenykért felvette már valaki veled a kapcsolatot a nyereményért, jobb későn mint soha jeligével?

   • juvemerda23

    Még nem, de gondoltam jó Galliani módjára megvárjátok vele az augusztus végét 🙂

 • Kutyuli

  Sziasztok!

  Jó volt ez a tippverseny eléggé tetszettek a kérdések. 😀 De az eredményeknél szerintem nem stimmel valami nálam. Itt a bizonyíték:

  Ezek a tippjeim mellettük pedig hogy járt-e rá pont vagy sem.

  1.Juventus 1p
  2.Milan 0p
  3.Napoli 1p
  4.Fiorentina 1p
  5.Roma 0p
  6.Inter 0p
  7.Lazio 0p
  8.Udinese 0p
  9.Parma 0p
  10.Genoa 0p
  11.Catania 0p
  12.Atalanta 0p
  13.Sampdoria 0p
  14.Bologna 0p
  15.Torino 0p
  16.Sassaulo 0p
  17.Chievo 0p
  18.Cagliari 0p
  19.Hellas Verona 0p
  20.Livorno 1p

  Gólkirály: Mario Balotelli 0p

  Gólpasszkirály: Hamsik 0p

  Legtöbb gólt rúg: Milan 0p

  Legkevesebbet kap: Juventus 1p

  Otthon legjobb: Juventus 1p

  Idegenben legjobb: Juventus 1p

  Legtöbb döntetlen: Parma 0p

  Legtöbbet kiállított: Glik 0p

  Juventus Európában: BL negyeddöntő 0p

  Napoli Európában: BL csoportkör 1p

  Milan Európában: BL nyolcaddöntő 1p

  Fiorentina Európában: EL negyeddöntő 1p

  Udinese Európában: EL csoportkör 0p

  Lazio Európában: EL elődöntő 0p

  Nem olasz edzők a szezon végén: 2 1p

  Gattuso túléli? Nem 1p

  Feljut a Palermo? Nem 0p

  Az első kirúgott edző: Mazzari 0p

  Osvaldo 10-nél több, vagy kevesebb gólt rúg? Többet 0p

  Balotelli hagy ki büntetőt? Ki fog hagyni 1p

  Én úgy számoltam, hogy ez 13 pont.
  Ha rákattintotok az idény előtti bejegyzésre ott lesznek a tippjeim 2013. 08. 21. 2:22-kor adtam le őket.

  • Hobgoblin

   Jogos. Ott csúszhatott el, hogy máshogy volt megadva, és az Excelben HA függvénnyel az azonosságokat számolva csináltam a pontozást. Ahol más volt a formátum, ott szemmel, és az kevésbé hatékony.

 • sandarai

  Akkor én a másik oldalról szeretném nézni. :-)))
  Nem gondoltam volna, hogy ennyit választ eltalálok, viszont azt sem gondoltam volna, hogy a tabelláról csak 2 pontot szerzek.

 • Ricky

  Lesz az idei szezonra is tipp verseny, és ha igen mikorra várható?