Az átigazolás utolsó napja – percről-percre

CSAK NYOMJÁTOK SERÉNYEN AZ F5-ÖT!

23:00

És ennyi volt. Számvetéssel majd érkezünk, most a nap legjellemzőbb momentumával búcsúzunk. Illetve még egy dolog: a Palermo 33 másodperccel maradt le Joao Silváról, a Bari csatáráról.Okay_Fotor_Collage

22:53

Portanovával szerződést bontott a Genoa.

22:47

A Sampdoria leigazolta Luka Djordjevic-et a Zenittől.

22:46

Csak egy gyors hír.

Balzaretti a holnapi napon sajtótájékoztatót tart Trigoriában. A sérülése nagyon makacs, nem akar javulni, de továbbra is küzd, fel sem merül benne a visszavonulás gondolata.
Ezzel szemben nem tartja tisztességesnek, hogy miközben semmit sem tud tenni a csapatért, a fizetését hiánytalanul megkapja, így annak egy részét a szezonban karitatív célokra fogja költeni.

22:41

A Hellas 500 ezer eurót fizetne Cavanda kikölcsönzéséért.

22:35

Mbaye marad az Interben.

22:27

González elvileg nem tud megegyezni a Parmával a fizetéséről. 30 perc maradt.

21:51

Ha volt ajánlat a Lazio részéről Giovinco felé, ha nem – szerintünk nem -, a Juventus elutasította. Mint januárban, bár elvileg akkor sem volt. Miről is beszélünk?

21:42

A Milan leigazolta Bonaventurát. Zaccardo vajon szobrot kap?

21:38

A Milan 6 milliót ajánl Bonaventuráért.

21:30

A Chievo felbontotta Guana szerződését. Éppen időben.

21:20

Meszbah a Sampdoriában folytatja.

Várható volt, hogy ha megtetszik valaki a Laziónak, akkor arra ezen a nyáron a Roma is rányomul, de a Parma elutasította az ajánlatukat Palettáért.

A képet meg csak úgy.

21:15

A Novara leigazolta a Liverpooltól Adorján Krisztiánt.

A Cagliarihoz megérkezett Joao Pedro.

Amauri aláírt Torinóban. Mármint a bikákhoz.

Borinit vinné a QPR, de nem tudnak megegyezni a fizetésén.

Az Udinese kikölcsönözte a Getafénak Naldót.

21:10

González ügynöke a Parma vezérigazgatójával tárgyal.

Mudingayit a Palermo kerülgeti.

21:00

Beszartok, de Ancelotti leigazolná Guarínt. Még egyszer elmondjuk, Guarínt. Igen, a milánóit.

Mellékesen a Milan lenyelte a békát, nem tökölnek tovább Biabiany-val és Zaccardóval, előbbitől elkérték a mezt és a sálat, hogy továbbadják Bonaventurának, legalábbis most ez a terv. Bár kétséges, hogy ebbe belemenne Zaccardo, aki ezek után bizton számíthat a VIP-páholy kényelmére. Hiába, ha egyszer évi 800 ezer fizetést kéne feladni egy várhatóan feleannyi bérre, abba nem sokan mennének bele.

20:55

Nézzünk pár hivatalos hírt:

– Dzemaili és Pandev a Galatasaray-ba igazolt.

– De Ceglie mától a Parma játékosa.

– Saviola a Hellasban folytatja.

– Papu Gómez visszatért a Serie A-ba, az Atalantát választotta.

– A Parma újra megszerezné Floccarit, Amauri helyére.

20:50

Riri hiába keresi a komolyabb átigazolási híreket, eddig nincs nagy mozgás.

20:30

Ricky Alvarez végül a Sunderlandben kötött ki kölcsönben. Korábban arról írtak, jövőre vételi opciója lesz az angoloknak, de az újabb hírek szerint a felek ezt törölték a megegyezésből.

20:20

Azt írják, Pasqual kapcsán megegyezett egymással a Fiorentina és a Milan, az időbe pedig talán belefér, hogy a játékos is rábólintson a feltételekre.

20:09

Milánó másik fele is érdekes órákkal izzít a nap végére. Jelenlegi állás szerint ugyanis Biabiany nem lesz a Milan játékosa, mert Zaccardo nem ment bele az üzletbe, a 4+1 millió+Zaccardo vonal így ugrott. Az egyetlen megoldás az lehet, ha a Milan egyben lerak egy olyan összeget, amelyet a Parma elfogad. Lesz rá idejük?

18:22

Nehéz kibogozni a szálakat, de alakul. Nereo Bonato, a Sassuolo sportigazgatója szerint Taider kölcsön+vételi opcióval hozzájuk kerül, amint minden papírmunkát elrendeztek a Southamptonnal.

17:08

A Parmából a Honvédba kerül Ihrig-Farkas Sebestyén. Pontosabban visszatér, hiszen 2012-ben Kispestről került oda.

17:03

A Novara megszerezte Freddy-t.

17:00

Abel Hernandez Hull-ba igazolása hivatalos lett. A Hull City még soha, senkiért – tehát Halmosi Péterért – sem fizetett ilyen sokat, 9,5 millió eurót.

16:55

Arra elég minimális az esély, hogy Strootman ma eligazoljon, de ha a Roma megszerzi Rabiotot, akkor januárban elég kis odds-szal lehet majd csak megfogadni a Unitedbe igazolását.

16:53

Szóval, miután a Torino kölcsönadta az Atalantának Avramovot, most leigazolták Castellazzit. A Cagliari pedig – ahonnan ingyen távozott Avramov – megszerezné Ujkanit Palermóból.

16:45

De most lássuk, mit szól mindehhez Rihanna.

16:18

Guarínt a Valencia viheti, az ügynöke a spanyoloknál van. A probléma ott van, hogy a Valencia állítólag 30 millát fizetne Negredóért, és még egy nagyobb biznisz nem biztos, hogy belefér, még az új szingapúri tulajnak sem.

16:13

Avramov az Atalantában, Consigli helyére gyorsan találtak utódot Bergamóban. Egy évre kölcsönbe érkezik az Atalantához Avramov a Torinótól.

15:57

18 éves spanyolt igazol a Samp. A Realtól érkezik José Angel, aki Mustafit pótolhatja hátul.

15:54

Kurtic aláír a Fiorentinához. Jasmin a Sassuolót hagyja ott, 5 millióért viszi Montella.

15:43

Beindul a Parma: De Ceglie érkezik, teljes egészében övéké a védő játékjoga.

15:28

Rendesen szétkaphatják a Parmát. Biabiany után Amauri is leléphet, hamarosan aláírhat a Torinóhoz. Cassanónak nemrég meglepetésre leszállt egy újabb füst a szemei elé, ezúttal a csapattársaival különbözött össze – komoly szezon van kialakulóban.

15:25

Csak igaza lett a bergamói fejeseknek, alapember(ek) eladása nélkül nem ússzák meg a mercatót. Miután a Sassuolo tett egy csekély kísérletet Marchettire, utána rögvest lecsaptak Consiglire. Hivatalos az ügylet.

15:15

Megy a kavarás rendesen az Internél. Taider éppen csak berendezte az angliai szekrényét, de máris visszahívták a kölcsönből. Ez vajon mire utalhat?

15:00

Bonaventuárért megküzdene a Hellas és az Inter is. Előbbi konkrét ajánlaton gondolkozik, utóbbi viszont addig nemigen tud semmit csinálni, amíg nem távozik Guarín. Ebben most a Valencia nyújthatja a segítő kezet.

14:50

A Benfica megszerezte Cristantét.

14:25

A Sassuolo tett egy óvatos kísérletet Marchetti megszerzésére, de el sem kezdődtek a tárgyalások, mert csak akkor menne el Rómából, ha minimum Lazio szintű csapatban védhetne.

14:15

A Lazio talán törheti még valamin a fejét, a klub főtitkára és sportigazgatója nagyban duruzsol. Alighanem González eladásán múlik minden, ha elmegy, lesz tőke a védelembe vagy a támadósorba igazolni valakit, mert a posztjára most biztosan nem kell.

14:10

Inzaghi idén tényleg nagyon rá akar feküdni a sebességi fölényre, percek kérdése, hogy megszerezzék Biabiany-t egy 5 millió euró plusz Zaccardo csomagért.

14:00

Délután két óra múlt, lássuk, eddig milyen események történtek.

– Mbaye-ért a Cagliari és a Palermo versenyez, természetesen kölcsönben, esetleg opcióval.

– Rabiot nagyon közel van Rómához, de a PSG pár kérdésben nem hajlandó engedni, rá kell kapcsolnia Sabatininek. Yanga-Mbiwát ellenben megszerezték.

– Micah Ricardsot leigazolta a Fiorentina.

– Most nem az Inter, hanem a Milan szeretné Biabiany-t magáénak tudni, Zaccardo is az üzlet része lehetne.

– Paletta klubváltása ellenben valószínűtlen.

– Kurtic a Fiorentináé lehet.

– Zazát akarja a Cesena.

– Cavanda közelít a Besiktashoz.

– A Juventus Denis-en gondolkozik.

– Angol források szerint a Manchester United 30 millió euróért megveszi Strootmant.