Mauri tippszobája 3.

És csak jönnek és jönnek a levelei. Szerintem ez már így is marad, bár ki tudja, Stefano a csapongások embere. Mivel elég gyakran vannak komoly nyereségű tippjei, így próbálunk bízni benne.

Ciao amici, mi chiamo Stefano! Ma minden fronton kizárólag egy olasz meccset rendeznek, amire én természetesen nem fogadok, de megosztom veletek a gondolataim!Mauri tippszobája

Lazio – Udinese – Kezdés: 20:45

1. Az első lehetőségünkre rögtön meglehetősen nagy odds-ot ajánlanak, ez a Lazio győzelme. A játékunk az elmúlt 3 fordulóban az egyik legszebb volt, de egyszerűen semmi nem akart sikerülni és egyre-másra jöttek a lúzerségek. Ez nem tarthat örökké. Természetesen a dolognak ez a része nem elemzés, pusztán egy “egyszer kiszakad a zsák”-féle okoskodás.

Ennél lényegesebb, hogy a hírek szerint Toto barátomat máris pihentetni fogják, a Laziónál viszont mindenki egészséges, aki a támadószekcióban szóba jöhet, és Klose spanomat levéve a formával sincs senkinek baja – de ő meg éppen olyan figura, akinek nem is kell formában lennie.

Mindenesetre az elmúlt időszak is azt súgja, hogy a Lazio akkor is győz otthon, ha nincs is túl nagy formában, most pedig a játékkal nincsenek gondok. Tavaly oda-vissza vertük az Udinesét, Rómában pedig az elmúlt 5 alkalommal nem tudtak nyerni és pontot is csak egyszer szereztek. Ráadásul az Udinesénél – azzal együtt, hogy ahogy mondtam, Toto játéka nem várható -, hiányzik a tavalyi alapvédelemből Scuffet, Domizzi és Silva is.

LAZIO – UDINESE – 1 / 1,8-as odds

2. Ha már szóba hoztuk az Udinese védelmének hiányzóit, beszélnünk kell arról is, hogy a mi alap belső kettősünk is kiesett. A nagyon jól kezdő Gentiletti keresztszalagja miatt 6 hónapra, de Vrij pedig eltiltás miatt erre a meccsre. Ezért mindenképpen új felállás elé nézünk, a stabilan B-terv Cana mellé valószínűleg az a Novaretti kerül, aki tavaly sem nagyon tudott mit kezdeni a lehetőségeivel és eddig még egy percet sem játszott. A kockázat akkor sem változik, ha Ciani kezd Cana mellett, mert ő szintén nulla játékperccel áll.

Ha összeadjuk a lyukas védelmeket és azt a tényt, hogy a Lazio eddig háromból két meccsen gólgazdag mérkőzést játszott – ahogy a helyzetek alapján a genovai is az lehetett volna -, ráadásul a torinói vendégeskedést nem tekintve az Udinese is legalább egyszer betalált az ellenfelének, könnyen kijön az, hogy nagy érték lehet a 2,5 gól feletti opcióban. Ráadásul hagyományosan szeretünk sok gólos meccseket játszani: az elmúlt 10 meccsünkün hétszer is volt legalább 3 gólos mérkőzésünk. A római meccseket tekintve még jobb az arány, mert a legutóbbi 5 meccs mindegyike legalább 3 gólos volt!

LAZIO – UDINESE – 2,5 GÓL FELETT / 2-es odds

3. Ha fentebbi két pont által kitaposott úton haladunk tovább, egyenesen odáig jutunk el, hogy valószínűleg a Lazio fog győzni, de úgy, hogy a védelmek miatt mindkét csapat betalál. Ennek sokkal nagyobb a valószínűsége, minthogy ne játsszuk be az odds-át, ami az előjelek dacára nagyon magas.

LAZIO – UDINESE – GYŐZ A LAZIO ÉS MINDKÉT CSAPAT GÓLT SZEREZ / 4-es odds

4. Betoldok ide egy eddigiekből kikövetkeztethető végkifejletet is, ez pedig a sima, mindkét csapat gólt szerez tippje, ami óvatosabbaknak való.

LAZIO – UDINESE – MINDKÉT CSAPAT GÓLT SZEREZ / 1,83-as tipp

5. Itt már erőteljesen nőnek a kockázataink, de meg lehet tippelni Candreva gólszerzését is. A mi Totónk tegnap írta alá a szerződéshosszabbítását, ami a legnagyobb fizetésű játékosunkká tette, ez biztosan feltüzeli, az Udinese ellen pedig mindig kettőzött erővel játszik, mert pont a nagy kinevelők soha nem hittek benne, ráadásul faktum, hogy minden kecsegtető szabadrúgást és esetleges büntetőt ő kap meg. A Milan ellen büntetőt rúghatott, a Cesena ellen betalált, komoly az esélye, hogy ma szintén betalál.

LAZIO – UDINESE – CANDREVA GÓLT SZEREZ / 3,6-os odds

6. Végül nézzünk egy egyszerű hendikep eredményt, amit nem cifrázunk túl, ha eddig elolvastátok, akkor érteni fogjátok a miértjét. Ha megtesszük a Laziót -1-es hendivel, akkor nyerünk 2-0-nál, 3-1-nél és így tovább, amire szerintem szintén van esély az előjeleket tekintve.

LAZIO – UDINESE – HENDIKEPPEL NYER A LAZIO (-1) / 3-as odds

Látjátok, a tippjeim felerészben akkor is nyereséget tudnak hozni, ha mégsem bíztok a Lazio győzelmében. Sok sikert mindenkinek!

Összegezve a meglátásaim:
LAZIO – UDINESE – 1 / 1,8-as odds
LAZIO – UDINESE – 2,5 GÓL FELETT / 2-es odds
LAZIO – UDINESE – GYŐZ A LAZIO ÉS MINDKÉT CSAPAT GÓLT SZEREZ / 4-es odds
LAZIO – UDINESE – MINDKÉT CSAPAT GÓLT SZEREZ / 1,83-as tipp
LAZIO – UDINESE – CANDREVA GÓLT SZEREZ / 3,6-os odds
LAZIO – UDINESE – HENDIKEPPEL NYER A LAZIO (-1) / 3-as odds

Stefano

1902966_660285614029241_802783828_n