Mauri tippszobája 4.

Bologna – Cittadella 1 / 1,8-as odds – Kezdés: 15:00

A Bologna egyértelműen kezd magához térni és lassan-lassan szeretnék, ha mindenki elhinné, hogy tényleg a bajnokság egyik legkomolyabb esélyesei. Ennek nyomatékot adhat, hogy elmúlt 3 meccsükből kettőt is megnyertek. Ráadásul a Cittadella tényleg nem sok dologban bízhat. Ők az elmúlt 3 fordulóban kétszer is kikaptak, hiányozni fog a legjobb védőjük és a legjobb támadójuk, az előző meccsnapon otthon kaptak ki az elég szerény keretű Pro Vercellitől.

A Bolognát ráadásul az is fűtheti, hogy a szezon során elsőre nyerhetne a szurkolói előtt, így minden azott a hazai sikerhez.Mauri tippszobája

Virtus Entella – Carpi X2 / 1,4-es odds – Kezdés: 15:00

Az Entella az elmúlt 5 forduló során még egyszer sem tudott meccset nyerni, ráadásul a bajnokságban a második legtöbb gólt kapták. Egészen pontosan az elmúlt 3 meccsnap alkalmával mindössze 1 pontot szereztek.

A Carpi teljesen ellentétes úton jár. Még veretlenek és a Serie B-ben ők lőtték a legtöbb gólt, 10-et. Emelve a tétet, a Carpi az elmúlt 8 idegenbeli meccsét nem veszítette el, és ez egy olyan kiegyenlített bajnokságban, mint a Serie B, nagyon komoly fegyvertény. Az Entella idén mindkét hazai meccsét elbukta, kizárólag Sansoviniben bízhatnak góltermelés terén, ellenben a Carpihoz visszatér a legjobb védőjük, Gagliolo, aki máris 2 gólt szerzett és a középpálya egyik komoly tartópillére, Pasciuti.

Én azt mondom, a bátrabbak kockáztathatják a sima vendéggyőzelmet is, 2,75-ös oddsért, de akik tutit akarnak, maradnak az eredeti javaslatomnál.

Perugia – Brescia X / 3,2-es odds – Kezdés: 15:00

Kifogyott volna a perugiai nafta? Én nem tudom – hát persze -, de az elmúlt két meccsen csak két szerény döntetlenre voltak képesek. A Brescia meg kicsit ellenkező utat jár be: bár még csak egy győzelmük van, de az elmúlt 3 fordulóban 5 pontot nyereztek. Ez a tippem tényleg javarészt megérzésekre épül, de a Perugia 8 meccs óta nem tudta megverni a Bresciát és szépen-lassan elkezdtek gyülekezni a hazaiak sérültjei is.
Van rá sansz!

Varese – Trapani X2 / 1,6-os odds – Kezdés: 15:00

A Varese is kiesőhelyen áll, mindössze egyetlen alkalommal nyertek, ráadásul a bajnokságban ők kapták a legtöbb gólt, 11-et. A szicíliaiak viszont szárnyalnak és ez még akkor is igaz, ha csalódás volt a legutóbbi, Entella elleni döntetlen. Továbbra is veretlenek, a harmadik legjobb a támadószekciójuk és hatalmas szívük van! Csatáruk, Mancosu az elmúlt 3 meccsen 2 gólt is lőtt, ráadásul a Trapani a bajnokság során – egy meccset nem tekintve – minden alkalommal szerzett legalább 2 gólt.
Ugyanazt tudom elmondani, mint a Carpi esetében: meg lehet kockáztatni a sima vendéget is, 3-as oddsért, de a döntetlen vagy vendég a tuti.

Napi jó tanács: Ha olyan fogadóirodánál vagyunk, amelyik engedélyezi a meccs közbeni pénzkivételt, és már komolyabb nyereségben vagyunk az esemény befejezte előtt is, akkor érdemes időnként kivenni a pénzünket. Így valamivel kisebb, de egészen tuti lesz a haszon – hangsúlyozom, ez egy olyan bajnokságban, mint a Serie B, aranyat érhet.