Mauri tippszobája 6.

Ciao amici, mi chiamo Stefano! Ma igyekszem több tippet is adni nektek, mivel szeretlek benneteket. Tegnap kicsit múlt ugyan, de végül csak a Carpi hozott pénzt nekünk – viszont mindig javaslom, hogy aki teheti, meccs közben éljen az esetleges biztos profittal és vegye ki a nyereményét, nekem így lett pozitív a tegnapi napom -, ma igyekszünk jobban teljesíteni.Mauri tippszobája

Latina – Frosinone – X2 / 1,61-es odds
(Kezdés: 12:30)

Derbire mindig csak nagyon óvatosan szabad fogadni, de talán ma kivételt tehetünk. Emlékezzetek, múlt héten már írtam, hogy a mostani meccs miatt érdemes lehet a Latina, illetve a Frosinone botlására tenni. A Latina meglepetésre ugyan idegenből pontot hozott el, de a Varese Frosinonéval szembeni váratlan – csak általunk várt – pontszerzésével szép szorzót tudtunk megfogni.
A Lazio-Roma meccsek árnyékában szokás ezt a párosítást a kis latin derbinek hívni, de az biztos, hogy ez az első alkalom, mikor a Serie B-ben csapnak össze, ilyen magas szinten még egyszer sem játszottak egymás ellen! Ráadásul a Latina borzalmas formában, utolsó előtti helyen várja a meccset, az eddigi 11 mérkőzésükön csak egyszer nyertek, de azt is még az első fordulóban. Mi több, az elmúlt 5 meccsükön mindössze két pontot szereztek.

Velük szemben a Frosinone feljutóként eddig csodás menetelésen van túl, éppen az elmúlt hetekben kezdett el fékezni. Ebből következően a legutóbbi két meccsét nem is nyerte meg, előbb kikapott, majd a már említett döntetlent játszotta. Még így is komoly meglepetés a csapat teljesítménye, és a Varese ellen is sokkal jobban játszottak, mint az ellenfelük.

A Latina a nyáron elveszítette házi gólkirályát, sőt, a vice-gólkirályukat is, esélyük sincs arra, hogy a tavalyi, szép bajnokságukat megismételjék. Természetesen egy derbin minden előfordulhat, így egy szép feltámadás is és a vele járó, hónapok óta első győzelem megszerzése, de az X2 elég szép és biztos nyereménynek tűnik, a tények alapján nagyon valószínűtlen a Latina meccsnyerése.
Igazán bátrak talán a sima kettessel is megpróbálkozhatnak, 3,4-es odds-ért. A meccset pedig mindenképpen érdemes lesz követni, kuriózum!

Varese – Modena – 1X / 1,55-ös odds
(Kezdés: 18:00)

Érdekes meccs lesz, hiszen míg a Varese büszkélkedhet jelenleg a Serie B legrosszabb védelmével, addig a Modena a bajnokság második legócskábban működő támadósorával küzd. Ugyanakkor mindkét csapat enyhén emelkedő sebességben van: a Varese az elmúlt 6 meccsen csak egyszer kapott ki, otthon egyszer sem, a Modena pedig sok döntetlennel igyekszik jobbá válni.
Mi több, a Varese legutóbbi hazai meccsén egyenesen a Barit győzte le – igaz, ennek fegyvertényéről az utóbbi időszak baris eredményei láttán lehetne vitatkozni. Lupoli 5 góllal áll, ebből kettőt az elmúlt két meccsen szerzett. A másik oldalon Granoche szintén 5 találatot jegyez. Ami arra utal, hogy ma mégsem fogunk egy pezsgő meccset látni, az az, hogy a héten a harmadik találkozójukat játsszák. Fő tippünk mellett ajánlom még a sima döntetlent opcióját, 3-as szorzóért, illetve a 2,5 gólt alatti választást, 1,57-es odds-ért.

Lássunk a rend kedvéért pár Serie A-s tippet is, ezeket csak megemlítve, mert a nagy többség tisztában van velük:
Chievo – Sassuolo – X2 / 1,57-es szorzó (Kezdés: 15:00)
Torino – Atalanta 1 / 1,85-ös szorzó (Kezdés: 15:00)

Végül némi plusz, de kalkuláljátok bele, hogy minél alacsonyabb osztályról beszélünk, annál kiszámíthatatlanabb a bajnokság:
Monza – Lumezzane – 1 / 1,66-os szorzó (Kezdés: 16:00)
Reggina – Aversa Normanna – 1 / 1,72-es szorzó ( Kezdés: 12:30)
Lecce – Nuova Cosenza – első félidő nyertese a Lecce / 1,95-ös szorzó (Kezdés: 18:00)

Végül ne feledjétek állandó mantrámat, mely sikereim alapja: ha meccs közben jól állnak a dolgaink és kivehető a pénzünk egy értelmes haszonnal, kár egy picivel több pénz miatt kockáztatni a negatív befejezést. Okos sportfogadó tudja, hogy kis, de nagyon biztos lépések vezetnek el a cserélhető SIM-kártyákig.