Mauri tippszobája 7.

Ciao amici, mi chiamo Stefano! Hozok mára első-, másod- és harmadosztályú meccseket is. Ecco!Mauri tippszobája

Lega Pro – 15:00-kor kezdődik

Pordenone – Pro Patria – X2 / 1,53-as odds

Az egy dolog, hogy a Pordenone katasztrofális formában van – legutóbbi négy meccsüket elvesztették, ezzel utolsóak -, de mindeddig csupán egy hazai meccsüket nyerték meg, és tele vannak sérültekkel. Careri, Fissore, Bacher és Conti is csak nézelődni fog a mérkőzésen. Azért nem kell aggódni, a Pro Patria sem most futja történelme legjobb meccseit, ők is osztályozós helyen állnak. Miért bízom bennük mégis jobban?
Azért, mert a tendencia szerint egy döntetlenre elég sok helyen jók és a keretük is erősebb, mint a hazaiaknak. Legutóbb a második helyezett Bassanóval játszottak 2-2-őt, és szűken – 4-3-ra – csak a listavezetőtől kaptak ki az elmúlt hetekben. Serafini 4, Baclet 3 gólos, Lulú Oliveira pedig jó edző, gatyába fogja rázni a csapatot.

Serie B – 15:00-kor kezdődnek

Frosinone – Trapani – 1 / 1,8-as odds

Továbbra is kiváló formában van a Frosinone. Múlt héten idegenben is fölényesen verték a latin derbin a Latinát – mindez 3,5-szeres pénzt hozott nekünk -, otthon továbbra is veretlenek, amúgy is csak kétszer kaptak ki és ők büszkélkedhetnek a legjobb védelemmel. A déliek is kifejezetten jól állnak, de ahogy haladunk előre a bajnokságban, úgy lesz egyre fontosabb a védelem szerepe, márpedig nekik összehasonlíthatatlanul rosszabb, mint a latinoknak. Ráadásul Mancosu, a Trapani legjobb góllövője influenzás volt egész héten, és ha játszhat is, biztosan nem lesz jó formában. Számomra nem kérdéses, hogy nyernie kell a Frosinonénak!

Lanciano – Livorno – mindkét csapat betalál / 1,83-as odds

Mindkét csapat a legjobb támadólegénységgel rendelkezik, ez pedig nem akármi egy olyan ligában, mint a Serie B. A Livorno az elmúlt két idegenbeli meccsén 5 gólt szerzett, de a Lanciano is mindig, elkötelezetten támadófocit játszik. A mérkőzés eredményére nem mernék tippelni, de azt hiszem, mindkét csapat gólt fog szerezni!

Modena – Avellino – 1 / 2-es odds

Titkos esélyesem a nap tippére ez a meccs, ugyanis az Avellinónál egyszerűen elfogytak a bevethető védők. A védelmi négyesük minden tagja csak B-tervként funkcionál, ugyanis az alapemberek vagy sérültek vagy eltiltottak. A Modena amúgy is jó formában van, Vicenzában győzött, majd a helyi derbin 0-0-ra végzett a Bologna ellen. Az Avellino csak egy gólt tudott szerezni az elmúlt 2 meccsén, a védelemről pedig beszéltem korábban. Ezt tuti hazainak látom.

Serie A

Sassuolo – Atalanta – 1 / 2,1-es odds

Van miért hinnem a Sassuolóban? Szerintem van! Az utolsó négy meccsükön nem kaptak ki és a jól működó támadógépezetből csak Zaza szereplése kétséges. A bergamóiak viszont szörnyen szerepelnek, utolsó négy idegenbeli meccsükön csak egyszer szereztek pontot. Ráadásul ma a főnök, Cigarini sem tud játszani. Nem állítom, hogy könnyű meccs lesz, de a Sassuoló javuló tendenciájába pontosan beleillene a mai győzelem. Sőt, múlt héten mi nyertünk a veronai 0-0-val, most nyerünk a győzelmükkel!

Sampdoria – Milan – 1X / 1,53-as odds

Újabb nagy próba előtt áll a Doria, de eddig nem igazán okoztak csalódást, kalapemelést érdemlően győzték le múlt héten a Fiorentinát. Sokat nem beszélnék a két csapatról, ismeritek őket ti is elég jól, annyi érdekességet közlök csak, hogy a Milan az elmúlt 6, idegenben a Sampdoriával játszott meccséből csak egyet tudott megnyerni! Szinisáék előtt nagy célok lebegnek, ahhoz pedig nem csak pontokat, de bizalmat is kell szerezni. A Fiorentina ellen ehhez már a szép játék is megvolt. Én azt mondom, aki nagyon bátor, tegye meg sima hazaira is a meccset, 2,7-es szorzóért, bár fő tippnek továbbra is tartom az 1X-et. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a mostani Doriától a mostani Milan 3 ponttal távozzon.

Stefano