Mauri tippszobája 8.

Ciao amici, mi chiamo Stefano! Mit szólnátok ma két Pro Ligás meccshez, ráadásként egy Serie A-s mérkőzéssel? Szerintem azt, hogy bravo!Mauri tippszobája

Novara – Como – 1 / 2,15-ös odds – Kezdés: 14:30

Még emlékezhetünk a Novara csapatára a Serie A-ból is – sajnos nagy hátraarcot csináltak az elmúlt években, visszatértek oda, ahonnan jöttek -, jelenleg a harmadosztály egyik legjobb csapata. Az elmúlt 3 meccsüket megnyerték, otthon pedig még egyszer sem kaptak ki. A helyzet ellenben nem egyszerű, hiszen a Como sem rossz, vezetik a Pro Liga A-csoportját, ők is nyertek legutóbbi két meccsükön. Ráadásul idegenben vagy győznek vagy kikapnak, nincs középút. Jó meccsre van tehát kilátás, ahol én esélyesebbnek érzem a hazaiakat.

Bassano – Mantova – 1 / 1,8-as odds – Kezdés: 18:00

A velenceiek kellemes meglepetése a bajnokságnak, a negyedosztályból való feljutást követően okosan erősítették meg a keretet, ennek is köszönhetően másodikak a bajnokságban. Nem így a Mantova. Osztályozós helyen állnak, dacára a jó kezdésnek. Nekünk ennél is sokatmondóbb azonban, hogy még egyszer sem nyertek idegenben. Ráadásul Said eltiltása miatt egyik legjobbjuk sem lehet ma a pályán.
Azt várom, hogy a Bassano kihozza a meccsből a minőségi különbséget és a bajnokság talán legjobb középpályás-sorát látva, a viszonylag sok gólos mérkőzést sem tartom kizártnak. Próbáljuk meg a 2,5 gól feletti opciót is, 2,05-ös odds-ért!

Cagliari – Genoa – 2,5 gól felett / 1,95-ös odds – Kezdés: 12:30

Talán nem rossz ómen tippünk szempontjából megjegyezni, hogy a Genoa az elmúlt három, szardíniai meccsét egyaránt 2-1-re veszítette el. A helyzet abból a szempontból egyszerű, hogy mindkét csapat a támadófocit erőlteti: a Cagliari legutóbb 2-4-et, a Genoa 4-2-őt játszott! Ráadásul a motivációval sem lehet gond, a hazaiak idénybeli első, hazai győzelmüket szereznék meg, a Genoa pedig sorozatban a negyedik, idegenbeli 3 pontját. De Maio hiányzásával a vendégek legjobb védője nem lesz a pályán, ami szintén elősegítheti a tippünket.

Mai tippjeink a következőek:

Novara – Como – 1
Bassano – Mantova – 1
Bassano – Mantova – 2,5 gól felett
Cagliari – Genoa – 2,5 gól felett