4 éves lett az Il Nostro Calcio!

Ugyan nem pontosan, de kis közelítéssel 4 évvel ezelőtt született meg a blog. Benedetto – aki azóta sajnos hosszú hallgatásba burkolózott – 2010. november 12-én, negyed hat magasságában küldte az éterbe ezt a posztot. Régi követőink tudják, hogy azóta sok dolog változott, megéltünk egy költözést, több tetszhalott állapotot, a Népsport felbomlását, régi szerzők lemorzsolódását és új szerzők köszöntését. A jelenlegi időszak mindenképpen a prosperáló érába tartozik, és azon leszünk, hogy ez így is maradjon.

Mindenesetre kíváncsiak lennénk arra, hogy ti hogy láttátok az elmúlt időszakot – legalábbis mióta követitek az INC-t -, hogyan jellemeznétek az oldalt, mi tetszett/tetszik, mi nem tetszett/tetszik. Jó lenne, ha minél többen elmondanátok a véleményeteket és persze illő módon felköszöntenétek minket.
Hangulatoldásként nézzünk két humorbonbon-etapot. Elsőként egy rövid idézethalmazt, amiket rólunk mondtatok.

“Az INC és facebook oldala (mely újabban néha sajnos már a 442 színvonalát közelíti) is átvette egyesek stílusát, úgy látszik most ez a trendi.”

“Ez egy pitiáner fröcsögés a szerző utálatának tárgya felett.”

“A színvonal perpillanat erősen támadott tényező.”

“Ha egy meccs után eltúlzóan és részletekbe menően lekezelő és megalázó hangnemben kell a vesztes félről olvasni szimplán azért mert a szerző személyéből ez fakad, akkor sajnos ez lesz a reakció.”

“Ez idáig egész korrekt posztokat lehetett itt olvasni, ezért is szomorú, hogy egy ilyen poszt felkerülhetett ide. Gratulálok hozzá!”

“Lehet polgár-pukkasztani és azt is elhiszem, hogy unjátok, amikor emberek trágárkodnak csak azért, mert a csapatukról tényeket közölt egy bejegyzés, de gondolom nektek sem ez volt a célotok az oldal elindításával.”

“Egy igazi élmény olvasgatni, ahogy a különböző okok miatt frusztrált romanista blogíró kommuna két oldala nagy összeborulásban ócskázza azt a Juventust, aminek a lába nyomába nem érhet egyikőjük csapata sem. 🙂 Értem, h savanyú a szőlő, srácok, de akkor csak gyűlölködjetek simán, ne próbáljátok ilyen sivár álszakmai bullshit mögé bújni…”

“Miért nem változtatjátok a nevet lazio blogra??? Ne fájjon már ennyire hogy a madarak nincsenek sehol….”

“Olasz fociért vagy ellen vagytok?”

“Igy probaljatok lenyugtatni a juvesokat akik el kuldenek a picsaba az elozo postjaitok miatt??? Nice try”

“Gyűlölitek a Romát, ez már ennyiből kiderült.”

“Álljatok le már a Lazio nácizásával!”

“Milanisták, szerintem iratkozzunk le erről kurva gyorsan!”

“Ez a poszt undorító volt. Ha csak ezt tudtok írni Interről, akkor ne írjatok!”

“Nagyon nagy poén, hogy a Napoli indul az ANK-án…”

Végül pár jellemző keresési találat, ami megelőzte az INC-ra való kattintást.

5000 kbps sopcast

az internek megkegyelmeztek serie b

swag hosszabitasa

sportklub női riportere

cerci haircut

gazdagok es szepek.hu

tocsog a bugyi

Ti jöttök!