Harapjunk egy kis calciót! #21

Emberek, a 21-és szám tényleg nem hozott nekem sok szerencsét, nem akarják az égiek, hogy megszülessen ez a poszt. De én igen, és csak ez számít. Mobilról pötyögök, még a földtörténeti ókorból ittragadt 2G hálózaton, amelyet valahogy felfogott az ózonréteg, mert más ok nincs rá, hogy még van. Pedig az öcsém megpróbálta összeforrasztani a netkábelt, de sajnos így sem jó. Igaz, jó büdös lett, mire mind a nyolc szálat megcsinálta… Úgyhogy ez a poszt olyan, amilyen, ha valamelyik admin kolléga erre jár, legyen olyan jó, és basszon neki valamit, legalább az obligát képeket tegye be. Ehhez tényleg Demis Roussos kell, szerencsére még pont le tudtam tölteni egy fasza válogatást tőle. Hajtás után fapados beharang.

Matri te szemét!

Matri te szemét!

Naaszongya. Szombat este egy Genoa-Fiorral indítunk, de a Roma-Empoli sokkal érdekesebb lesz. Fittyfenét lesz. Vasárnap megint nincs déli meccs, de 3-tól ömlik az áru a bőségszaruból. A Sassuolo-Inter örök klasszikus, az Atalanta-Cagliari csiklandós, a Cesena-Lazio darabos, a Chievo-Napoli szutyadék lesz. A Palermo-Hellas pedig egyoldalú. Jé, lesz egy Torino-Sampdoria is. Héttől zebracsata. A Milan-Parma 18-as karikát érdemel, azért tették olyan későre.

Elmegy Allegri a picsába

Komoly isten, arról volt szó augusztusban, hogy most majd végre újra szoros lesz a bajnoki versenyfutás, ezúttal nem adtuk oda a scudettót a Juventusnak idejekorán. Aztán most ott tartunk, hogy egyre nyílik az olló a két élmenő között. 20 meccsen nem semmi 9 gólt kapni, a kutya mindenit. De akkor legalább kapták volna azt a kilencet egy meccsen, hogy röhöghessünk egy jót. De nem. Ki fog derülni, hogy Pirlo azért jött el a Milanból, mert nem tudta elviselni, hogy Allegri oktatta az edzéseken, hogyan kell a labdát fedezni, és szabadokat lőni. Mondom, elkullogott a Juvébe, és kisebbségi komplexusból szakállt növesztett.

Udinese. Elég ergya!

Nos. Vidal kisebb pihenője nem oszt, nem szoroz. De még talán Marchisio eltiltása sem. Nem tudok belelátni a kiszebrába semmi jót, azabaj.

Udinese 0-2 Juventus

Az egyik unokaöcsém a Romában játszik

Pont annyira lehet tudni, hogy mi lesz a vége a Roma meccseinek. Francokat, az egész forgatókönyv predeterminált. De ettől még élvezhető, csak nem izgalmas. Az első félidőket csutkára bukják. A második elején kiegyenlítenek, aztán amikor úgy tűnik, hogy fordítani fognak, akkor leesik a cukruk, vagy én nem tudom, de csak a gyömöszölés megy a lefújásig.

Az Empoli ott kucorog a tabella alsó felében, de nagyon szerethetőek. Már az ősszel is komolyan megnehezítették a farkasok dolgát, akkor csak egy Nainggolan-villanás jelentette a különbséget. Strootman, Gyerószi nyet, de legalább Paredes kezdhet.

Az Empoli meg fogja nyomni az első félidőt, pipa. Simán benne van egy újabb iksz.

Roma 0-0 Empoli

A dzsémszbondozás bajnokai

Szegény Mancini szopik, mint mindenki az Inter padján Mou óta. Lassan azon megy a vita, hogy szarabb-e vele az Inter, mint Mazzarrival, ami igazán nem lebecsülendő érdem. Ha visszaemlékszünk, a Lazio elleni talpraállás gerinces volt, a bajnok otthonában végrehajtott majdnem győzelem dettó, a Genoa felszeletelése pedig már elvileg a jó úton járás ékes bizonyítéka volt. Volt.

A Sassolnál, ha már nincsenek hagyományok, akkor csinálnak.

Sassuolo 0-7 Inter

Szállj, szállj, sólyommadár

A Lazio gyors egymásutánban két ízben is elpicsázta a Milant, otthon slampos kezdéssel, de úthengerszerű fölékerekedéssel, idegenben pedig emberhátrányban. De ebből még nem sok következik. Nem valami öles a pontszámuk, igaz, ettől függetlenül dobogóaspiránsok. És ügyesen igazolgatnak. Sérültjük kilencbillió, de pont ezért ragadt be a kezdőbe a saját nevelés Cataldi, aminek csak örülni lehet.

A Cesena hazai pályán megpróbálkozhat építeni az előző fordulóban aratott győzelmére, de az inkább az ellenfél szegénységi bizonyítványa volt.

Cesena 0-2 Lazio

The Most Miserable Teams

A Milan egyre mélyebbre süllyed a saját ürülülékében. Szegény Pippo bukóra áll, tulajdonképpen össze is hozta már a maga Sassuolóját, viszont nem elhanyagolható különbség, hogy élvezi egy olyan, nagyon fontos ember bizalmát, amit Allegri és Seedorf nem mondhatott el magáról. Megvan az a bizonyos mondat a Taxidermiából?

Parma. A szurkolók már vetkőztetnék a játékosokat. Ha tényleg nem kapnak pénzt, akkor oké, hogy nincs motivációjuk. De akkor mit bohóckodnak még Parmában? Röhej.

Milan 1-1 Parma

Pneumatic Section

Ezek is nagyon jó meccsek

Ezek is nagyon jó meccsek

A Genoa és a Fiorentina általában élvezetes meccseket játszanak. Maradjon is így!

Genoa 3-3 Fiorentina

Az Atalanta és a Cagliari közvetlen vetélytársnak tekinthetők. Azok is maradnak.

Atalanta 1-1 Cagliari

A Chievót ütnie kellene a Napolinak. Ősszel is így gondoltuk.

Chievo 2-0 Napoli

A Palermónál hosszúra nyúlik a vénasszonyok nyara. A Sziriza bent akar maradni az elitklubban, úgyhogy nincs sok mozgástere.

Palermo 3-0 Hellas

Torino-Sampdoria. Némár. 1-1

Heti körkérdésünk

http://www.dreamstime.com/stock-photos-question-marks-circle-d-large-blue-mark-middle-image30683133

A Serie A legszánalmasabb csapata?