Gyere mán’ calciózni

Az van, hogy tényleg jó lenne elkezdeni újra, pont a bajnokság végén, pont úgy, hogy egyetlen olyan nemzetközi focis esemény sem lesz a nyáron, amin a válogatott játszik. Ez van, pontos stílusérzékkel kell érkezni. Át kéne egy csomó mindent szabni – a borítóképünkre, itt és a Facebookon már szavak sincsenek, annyira elavultak, a múltkor Schliemannt kellett elküldenem, ne kapirgáljon már körülöttük -, új szabályokat hozni, írni, mindent belebaszni, amit csak lehet.

Egyelőre a tervvel egyedül vagyok, fingom sincs, mire lesz időm és energiám. Kedvem van, hosszú idő után először, nem is akarnám veszni hagyni. Ami persze rajtatok is fog múlni, mert a posztírás az gyakran olyan munka, mint a kurváé: kuncsaftok nélkül elég unalmas. Például már ma szeretnék írni a kupadöntőhöz, legalább egy kommentfogót, Meglátjuk, na.

A példa a régi mi leszünk, mikor még élet is volt a felületen. Költözni nem tervezünk, mert teljesen értelmetlen. Mehetnénk ugyan a blog.hu-ra, de minek, a reblogra, de ott is megszűnt minden segítség, a rendszer is szar, olyan gyűjtőhelyről meg, ami régen volt a Népsport, nem is érdemes gondolkozni. Maradunk itt, a Taccs legalább könnyen testre szabható és vérbelien underground.

De segítsetek benne ti is, bassza meg.